Vapaa-aika

Vapaa-ajan vastaava ja opintosihteeri: Hannu Salonpää, hannusalonpaa@gmail.com

 

Yleistä Vapaa-ajan toiminnasta

 JHL 279 ry järjestää jäsenistölleen erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja osallistuu näiden kustannuksiin. Suosittuja ovat olleet esim. teatterikäynnit.

Opinto- ja vapaa-ajan vastaavalle voi esittää erilaisia ideoita joita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Jäsenet voivat myös niin halutessaan kerätä ryhmän samasta asiasta kiinnostuneita ja järjestää itse tapahtumia. Yhdistykseltä voi hakea avustusta kustannuksiin vapaamuotoisella anomuksella!

***********************************************************************************************************************************

Loppukesän 2019 retken kohde on Viljandi ja sen ympäristö. Seutu lienee useimmille melko tuntematonta. Lähtö Länsisataman kakkosterminaalista pe 30.8. klo 10.30 laivalla ja takaisin Helsinkiin palataan su 1.9. klo 16.30 Tallinnasta lähtevällä laivalla.

 

Hotellimme Viljandissa on tyylikäs Park Hotel (www.parkhotelviljandi.ee). Mukaan mahtuu 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Retken omavastuu on 130 euroa ja se sisältää laiva- ja bussimatkat, kaksi hotelliyöpymistä aamupaloineen kahden hengen huoneissa, 2-3 ruokailua sekä mainion oppaamme palvelut.

 

Ilmoittautumiset os. hannusalonpaa@gmail.com  ja maksut yhdistyksemme tilille FI66 8000 1001 3524 01 toukokuun loppuun mennessä. Ilmoita passissa oleva nimesi ja syntymäaikasi.

 

 

 

 

Toukokuun patikkareissu suuntautuu tällä kertaa Keski-Suomessa sijaitsevaan Isojärven kansallispuistoon. Menemme junalla Tampereelle pe 24.5. aamulla ja jatkamme muutaman tunnin lounas/kahvitauon jälkeen bussilla Länkipohjaan Majatalo Villaseen ( www.majatalovillanen.fi) Siellä on tarjolla päivällinen ja sauna. La 25.5. aamupalan jälkeen saamme talon autolla kyydin noin 15 km päässä olevaan isojärven kansallispuistoon, jossa meillä on aikaa hieman reilummin kuin edellisvuosien kohteissa. Paluukyyti tapahtuu myöskin talon auton auton kyydissä ja majapaikassa on tarjolla perjantain tapaan päivällinen ja sauna. Su 26.5. aamupalan jälkeen palaamme Tampereen kautta Helsinkiin.

 

Mukaan mahtuu rajoitetusta majoituskapasiteetista johtuen 14 hlöä ilmoittautumis-järjestyksessä. Ilmoittautumiset maaliskuun loppuun mennessä os. hannusalonpaa@gmail.com Matkan omavastuu on 90 euroa. Tarkemmat aikataulut ja maksuohjeet lähetetään myöhemmin keväällä mukaan lähteville.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

******************************************************************************************************************************