Vapaa-aika

Vapaa-ajan vastaava ja opintosihteeri: Hannu Salonpää, hannusalonpaa@gmail.com

 

Yleistä Vapaa-ajan toiminnasta

 JHL 279 ry järjestää jäsenistölleen erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja osallistuu näiden kustannuksiin. Suosittuja ovat olleet esim. teatterikäynnit.

Opinto- ja vapaa-ajan vastaavalle voi esittää erilaisia ideoita joita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Jäsenet voivat myös niin halutessaan kerätä ryhmän samasta asiasta kiinnostuneita ja järjestää itse tapahtumia. Yhdistykseltä voi hakea avustusta kustannuksiin vapaamuotoisella anomuksella!

***********************************************************************************************************************************

Loppukesän 2019 retken kohde on Viljandi ja sen ympäristö. Seutu lienee useimmille melko tuntematonta. Lähtö Länsisataman kakkosterminaalista pe 30.8. klo 10.30 laivalla ja takaisin Helsinkiin palataan su 1.9. klo 16.30 Tallinnasta lähtevällä laivalla.

 

Hotellimme Viljandissa on tyylikäs Park Hotel (www.parkhotelviljandi.ee). Mukaan mahtuu 30 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Retken omavastuu on 130 euroa ja se sisältää laiva- ja bussimatkat, kaksi hotelliyöpymistä aamupaloineen kahden hengen huoneissa, 2-3 ruokailua sekä mainion oppaamme palvelut.

 

Ilmoittautumiset os. hannusalonpaa@gmail.com  ja maksut yhdistyksemme tilille FI66 8000 1001 3524 01 toukokuun loppuun mennessä. Ilmoita passissa oleva nimesi ja syntymäaikasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

******************************************************************************************************************************