Vapaa-aika

Vapaa-ajan vastaava ja opintosihteeri: Hannu Salonpää, hannusalonpaa@gmail.com

 

Yleistä Vapaa-ajan toiminnasta

 JHL 279 ry järjestää jäsenistölleen erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja osallistuu näiden kustannuksiin. Suosittuja ovat olleet esim. teatterikäynnit.

Opinto- ja vapaa-ajan vastaavalle voi esittää erilaisia ideoita joita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Jäsenet voivat myös niin halutessaan kerätä ryhmän samasta asiasta kiinnostuneita ja järjestää itse tapahtumia. Yhdistykseltä voi hakea avustusta kustannuksiin vapaamuotoisella anomuksella!

***********************************************************************************************************************************

Perinteinen pikkujouluillallinen ti 17.12. klo 18 PIHKA RUOHOLAHDESSA, Itämerenkatu 1. Ruoholahden metroasemalta sinne on matkaa noin 150 metriä. 8-ratikan pysäkki on aivan vieressä. Sisäänkäynti Mechelininkadun puolelta. HUOM. PIHKA RUOHOLAHTEA vastapäätä Mechelinlinkadun toisella puolella on PIHKA MECLU. Älkää menkö sinne ;) Ilmoittautumiset os. hannusalonpaa@gmail.com marraskuun loppuun mennessä. Ilmoittaudu vain, mikäli olet varma osallistumisestasi. Mahdollisille viime hetken sairastumisille tietenkään kukaan ei voi mitään. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erikoisruokavaliostasi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

******************************************************************************************************************************