Vapaa-aika

Vapaa-ajan vastaava ja opintosihteeri: Hannu Salonpää, hannusalonpaa@gmail.com

 

Yleistä Vapaa-ajan toiminnasta

 JHL 279 ry järjestää jäsenistölleen erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja osallistuu näiden kustannuksiin. Suosittuja ovat olleet esim. teatterikäynnit.

Opinto- ja vapaa-ajan vastaavalle voi esittää erilaisia ideoita joita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Jäsenet voivat myös niin halutessaan kerätä ryhmän samasta asiasta kiinnostuneita ja järjestää itse tapahtumia. Yhdistykseltä voi hakea avustusta kustannuksiin vapaamuotoisella anomuksella!

**********************************************************************************************************************

 

Alun perin la 25.4. aiottu Viidestoista yö- musikaali Tampereen YO-talolla siirtyy ensi syksyyn. Uusi ajankohta on la 3.10. klo 14. Suomen musiikkiteatterin esitys kertoo nimensä mukaisesti Juice Leskisen elämästä. Esityksen omavastuu on 20 euroa. Jokainen varaa ja maksaa juna- tai bussilippunsa itse. Hyvissä ajoin ostettu Onnibus-lippu maksaa 3-5 euroa ja säästöjunalippu noin 9 euroa. Mukaan mahtuu 20 hlöä imoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ja maksut 30.5. mennessä. Os. hannusalonpaa@gmail.com ja yhdistyksen tili FI66 8000 1001 3524 01. HUOM: Voisivatko loputkin niistä henkilöistä, jotka olivat ilmoittautuneet kevään esitykseen, kertoa ratkaisustaan tuon uuden ajankohdan suhteen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

******************************************************************************************************************************