Vapaa-aika

Vapaa-ajan vastaava ja opintosihteeri: Hannu Salonpää, hannusalonpaa@gmail.com


Yleistä Vapaa-ajan toiminnasta

 JHL 279 ry järjestää jäsenistölleen erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja osallistuu näiden kustannuksiin. Suosittuja ovat olleet esim. teatterikäynnit.

Opinto- ja vapaa-ajan vastaavalle voi esittää erilaisia ideoita joita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Jäsenet voivat myös niin halutessaan kerätä ryhmän samasta asiasta kiinnostuneita ja järjestää itse tapahtumia. Yhdistykseltä voi hakea avustusta kustannuksiin vapaamuotoisella anomuksella
JHL 279 perinteiseen keilaukseen osallistui 7 henkilöä.

1. Petri 241,

2. Jasu 239

3. Jenna 211

4. Terhi 210

5. Marja 191

6. Kirsi 189

7. Riitta 169

Kahdella kierroksella.

Kiertopalkinto annettu voittaja Petrille.

Onnittelut!

Koronan vuoksi yhteisiä tapahtumia ei ole voitu viime aikoina järjestää. Ainakin juuri nyt tilanne näyttää hieman valoisammalta. Tule siis tapaamaan tuttuja ja aloittamaan joulukausi Kulosaaren kartanolle ke 8.12. alkaen klo 17.30 ja jatkuen noin klo 23 saakka.

Tarjolla yhdessäolon lisäksi illallinen ruokajuomineen buffet-pöydästä. Illan huipentaa Millie Jean- bilebändin esiintyminen. Yhdistys tarjoaa ruokailun jälkeen rajallisen määrän virvokkeita. Voit tuoda juhliin myös omia juomiasi.

Vaikka juuri nyt tapahtuma onkin luvalista järjestää, tilanne voi juhlapäivän lähestyessä vielä muuttua. Luonnollisesti noudatamme virallisten koronatahojen linjauksia ja ohjeistuksia. Yhdistyksen hallitus siis pitää itsellään oikeuden tilaisuuden peruuttamiseen vielä lähelläkin juhlaa, mikäli koronatilanne siihen pakottaa. Toivotaan toki, ettei niin käy ja että voisimme nähdä toisemme taas pitkän tauon jälkeen. 

Sitovat Ilmoittautumiset 26.11.2021 mennessä hannusalonpaa@gmail.com

Ilmoitathan ilmoittautuessasi mahdolliset ruokarajoitteet.