Vapaa-aika

Vapaa-ajan vastaava ja opintosihteeri: Hannu Salonpää, hannusalonpaa@gmail.com

 

Yleistä Vapaa-ajan toiminnasta

 JHL 279 ry järjestää jäsenistölleen erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja osallistuu näiden kustannuksiin. Suosittuja ovat olleet esim. teatterikäynnit.

Opinto- ja vapaa-ajan vastaavalle voi esittää erilaisia ideoita joita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Jäsenet voivat myös niin halutessaan kerätä ryhmän samasta asiasta kiinnostuneita ja järjestää itse tapahtumia. Yhdistykseltä voi hakea avustusta kustannuksiin vapaamuotoisella anomuksella!

***********************************************************************************************************************************

Perinteinen pikkujouluillallinen ti 17.12. klo 18 PIHKA Ruoholahdessa, Itämerenkatu 1. Ruoholahden metroasemalta sinne on matkaa noin 100 metriä. 8-ratikan pysäkki on aivan vieressä. HUOM. PIHKA Ruoholahtea vastapäätä Mechelinlinkadulla on PIHKA Mechelininkatu. Älkää menkö sinne ;) Ilmoittautumiset os. hannusalonpaa@gmail.com marraskuun loppuun mennessä. Ilmoittaudu vain, mikäli olet varma osallistumisestasi. Mahdollisille viime hetken sairastumisille tietenkään kukaan ei voi mitään. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erikoisruokavaliostasi.

 

 

 

Marraskuussa on tarjolla kolme vaihtoehtoista, keskenään hyvin erilaista teatteriesitystä:

 

Vihainen leski Helsingin kaupunginteatterin suurella näyttämöllä ke 13.11. klo 19. Omavastuuhinta on 23 euroa. Lue lisää esityksestä os. hkt.fi. 

 

Riistapolku Helsingin kaupunginteatterin pienellä näyttämöllä to 14.11. HS antoi arvostelussaan esitykselle täydet viisi tähteä. Omavastuuhinta on 23 euroa. Lisätietoja os. hkt.fi.

 

Menestysmusikaali Billy Elliot Tampereen työväenteatterissa la 23.11. klo 13. Omavastuuhinta on 40 euroa. Lisätietoja os. ttt-teatteri.fi. Kyseessä on ns. omatoimimatka, eli jokainen varaa ja maksaa omat matkansa ja mahdolliset yöpymiset. Onnibussilla pääsee Tampereelle parin tunnin välein muutaman euron hintaan. Riittävän ajoissa ostettu junalippu maksaa 8,90 euroa/ suunta. Tampereelta lähtee junia Helsinkiin vielä myöhään illallakin.

 

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä kaikkiin kolmeen esitykseen on pe 11.10. Ilmoittautumiset os. hannusalonpaa@gmail.com ja maksut yhdistyksen tilille FI66 8000 1001 3524 01.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

******************************************************************************************************************************