Vapaa-aika

Vapaa-ajan vastaava ja opintosihteeri: Hannu Salonpää, hannusalonpaa@gmail.com

 

Yleistä Vapaa-ajan toiminnasta

 JHL 279 ry järjestää jäsenistölleen erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja osallistuu näiden kustannuksiin. Suosittuja ovat olleet esim. teatterikäynnit.

Opinto- ja vapaa-ajan vastaavalle voi esittää erilaisia ideoita joita pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Jäsenet voivat myös niin halutessaan kerätä ryhmän samasta asiasta kiinnostuneita ja järjestää itse tapahtumia. Yhdistykseltä voi hakea avustusta kustannuksiin vapaamuotoisella anomuksella!

***********************************************************************************************************************************

Jo lähes perinteinen KYLPYLÄREISSU TALLINNAAN tehdään pe 8. - la 9.3.2019. Lähtö perjantaina Länsisataman kakkosterminaalista klo 10.30 laivalla ja lauantaina palataan Tallinnasta klo 13.30 lähtevällä laivalla. Majapaikkamme on Tallink Spa Conference- kylpylähotelli.

 

Mukaan mahtuu 30 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Matkan omavastuu on 50 euroa ja se tulee maksaa yhdistyksemme tilille FI66 8000 1001 3524 01. Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 30.1. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä passissa olevan nimesi ja syntymäaikasi. Ilmoittautumiset os. hannusalonpaa@gmail.com

 

 

 

Toukokuun patikkareissu suuntautuu tällä kertaa Keski-Suomessa sijaitsevaan Isojärven kansallispuistoon. Menemme junalla Tampereelle pe 24.5. aamulla ja jatkamme muutaman tunnin lounas/kahvitauon jälkeen bussilla Länkipohjaan Majatalo Villaseen ( www.majatalovillanen.fi) Siellä on tarjolla päivällinen ja sauna. La 25.5. aamupalan jälkeen saamme talon autolla kyydin noin 15 km päässä olevaan isojärven kansallispuistoon, jossa meillä on aikaa hieman reilummin kuin edellisvuosien kohteissa. Paluukyyti tapahtuu myöskin talon auton auton kyydissä ja majapaikassa on tarjolla perjantain tapaan päivällinen ja sauna. Su 26.5. aamupalan jälkeen palaamme Tampereen kautta Helsinkiin.

 

Mukaan mahtuu rajoitetusta majoituskapasiteetista johtuen 14 hlöä ilmoittautumis-järjestyksessä. Ilmoittautumiset maaliskuun loppuun mennessä os. hannusalonpaa@gmail.com Matkan omavastuu on 90 euroa. Tarkemmat aikataulut ja maksuohjeet lähetetään myöhemmin keväällä mukaan lähteville.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

******************************************************************************************************************************