Ammatillisen kehittymisen yksikön terveiset

14.10.2022


 Ammatillisen kehittymisen yksikön terveiset

Lähestymme teitä tärkeällä tiedolla JHL:n ammattialatoimintaan liittyen! 
Viimeisen vuoden aikana liiton ammattialatoimintaa on uudistettu ja olemme nyt käynnistämässä uusia alueellisia ammattialafoorumeita. Alueelliset ammattialafoorumit ovat vapaamuotoisia verkostoja, jotka kokoontuvat oman ammattialan asian äärellä, syventävät ammatillista osaamista ja osallistuvat työelämän kehittämiseen ja edunvalvonnan vahvistamiseen. Alueiden edustajat valitsevat myös edustajansa valtakunnalliseen ammattialafoorumiin. Ammattialatoimintaa on järjestetty seuraavilla aloilla:

- Kasvatus- ja ohjausala KAOS 
- Tietotyö-, hallinto- ja kirjastoala TiHaKi 
- Ravitsemis- ja puhtausala RaPu 
- Sosiaali- ja terveysala SOTE 

Alueellisiin foorumeihin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet! Työskentely ja tapaamiset tapahtuvat Howspace –alustalla, johon on tarjolla koulutusta ja tukea. 

Voisitteko jakaa tietoa ammattialatoiminnasta ja ilmoittautumislinkkiä omassa yhdistyksessänne jäsenillenne? Toivomme, että kaikilla alueilla kaikissa neljässä foorumissa on tarpeeksi osallistujia, jossa ammattialojen ääni kuuluu aktiivisesti myös liitossa ja alueiden näkemykset tulevat kattavasti esiin. 
Ammattialatoiminnan esittely, esittelystä löydätte lisätietoa ammattialatoiminnasta. Sitä saa jakaa jäsenistölle ja sisältöä voi käydä läpi esimerkiksi hallituksen kanssa. JHL:n ammattialatoiminnan asiantuntijat antavat mielellään lisätietoja! 

Oletteko jo valmistelleen ensi vuoden budjetin? 
Yhdistysten ensi vuoden valmistelu on kovaa vauhtia käynnissä ja muistutamme vielä tässä vaiheessa, että yhdistysten on hyvä miettiä myös ammattialatoiminnan budjetoimista ensi vuoden toimintaansa. 

Aktiivisella ammattialatoiminnalla pidetään moniäänisen JHL:n jäsenistä huolta, kehitetään ammatillista edunvalvontaa ja parannetaan jäsenten vaikuttamisvalmiuksia. Ammattialatoiminta on myös tärkeä verkostoitumiskanava alueellisesti. Olemme uuden äärellä ammattialatoiminnan osalta ja toivomme tietenkin palautetta toimintaan liittyen! 

Antoisaa syksyä ja toivottavasti tapaamme ammattialatoiminnan äärellä! 


Terveisin 

Ammatillisen kehittymisen yksikön väki, JHL

Tästä ilmoittautumaan alueellisiin foorumeihin (linkkiä saa jakaa esimerkiksi yhdistysten jäsenviesteissä, nettisivuilla)