JHL Edustajostovaalit 2022

Eiköhän voiteta kartano ja saunat meille?

Helsingin yhteisjärjestö päätti palkita eniten äänestäneet yhdistykset. 
Kategoriat ovat: 
Alle 500 jäsenen yhdistykset ja yli 501 jäsenen yhdistykset 
Molemmista ryhmistä palkitsemme 4 parasta yhdistystä: 
1. Kartano ja saunat käyttöön 
2. Kartano käyttöön 
3. Saunat käyttöön 
4. Saunat käyttöön 

Äänestyslinkki:

https://jhl.editaprima.fi/aanestys/session/new⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tule tapaamaan ehdottaita ja liiton henkilökuntaa. Saatat törmätä myös ehdokaaseen no51 ja no52 Tervetuloa!

Äänestä JHL:n vaaleissa! 

Ammattiliittosi JHL vaikuttaa suoraan suomalaiseen työelämään. Ylintä päätösvaltaa liitossa käyttää edustajisto. Edustajistovaalien äänestys alkaa maanantaina 7.2. Anna äänesi kuulua! Huomaathan, että äänestyslinkki aukeaa vasta 7. helmikuuta

Äänestysaika ja äänioikeus 

  • Sähköinen äänestys: 7.2.–1.3. kello 12.  
  • Postiäänestys: äänestyskuori jätettävä postiin viimeistään perjantaina 18. helmikuuta. 
  • Saat äänestää JHL:n vaaleissa, jos olet liittynyt jäseneksi viimeistään 31.10.2021. Myös eläkeläisjäsenet saavat äänestää. 
  • Äänestät siinä vaalipiirissä, joka on oman JHL-jäsenyhdistyksesi kotipaikka. Esimerkiksi näin: Jos valtakunnallisen yhdistyksen kotipaikka on Helsingissä, niin äänestät ehdokasta Etelä-Suomen listasta, vaikka asuisit itse ihan muualla Suomessa. 

Löydä ehdokkaasi äänensävy vaalikoneesta 

JHL:n vaalikone kertoo, millainen on ehdokkaiden äänensävy! Haluatko, että edustajasi kuroo palkkaeroja umpeen tai vähentää yhdistysten määrää JHL:ssä? Mitä mieltä hän on työtaisteluista tai ammattiliittosi jäsenmaksusta?  

Vastaa vaalikoneen kysymyksiin ja löydä itsellesi paras ehdokas! Voit rajata ehdokkaita esimerkiksi iän, sukupuolen ja yhdistyksen mukaan. Kone avautuu maanantain 7. helmikuuta aikana. 

Olen ehdolla JHL:n edustajistoon Etelä-Suomen alueelta JHL-demarit ja sitoutumattomat. Äänestys alkaa 7.2. ja päättyy 1.3 klo12. Toimin luottamusmiehenä Helsingin kaupungilla ja kehitysvammaisten päivätoiminnassa ohjajana. Olen ay-aktiivi, oman yhdistykseni JHL279 puheenjohtaja. MLL vapaaehtoistyö ja sitä kautta lapset myös sydämellä. Jokainen jäsen on tärkeä ja haluan vaikuttaa liiton toimintaan ja saada erityisesti vammaiskentän ääni kuuluville. Mun kauttani tämä onnistuu. Muista äänestää siitä mikä on sulle tärkeää! #jhdemarit #loistavajoukkue #jhlvaalit22 #jhledustajisto #JHLry
JHL279 jäsenenä kerkesin olla 8 vuotta <3